LA NOSTRA OFERTA

Tasques domèstiques

Les tasques domèstiques són un dels serveis més sol·licitats a causa dels temps en què vivim. Sanz Sant Cugat, situada a la província de barcelona, li proporcionarà la persona adequada una dona de la llar tant per a un treball puntual com continuat. Així faríem qualsevol tipus de tasca com: natejar la seva llar, rentadora i planxa, compres...

Servei de cangurs

Si vostè desitja que Sanz Sant Cugat s'ocupi de la cura del seus fills, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres i li proporcionarem cangurs altament qualificats i responsables, així podrà gaudir de la confiança de deixar l'atenció dels seus petits en les millors mans. Els nostres serveis van des de: Aixecar i ficar al llit, bany, menjars, passejades...

Atenció ancians

Servei d'atenció a ancians, o persones amb algun tipus de dependència, realitzem serveis bàsics com l'ajuda a la mobilitat, neteja e higiene dels pacients, acompanyament dels ancians perquè puguin fer la seva vida diària. Tenim el personal adequat per a la cura de els nostres ancians, sempre adequats a les seves necessitats, tant a domicili com en hospital. Donant tranquil·litat i descans tant l'anciá com als seus familiars.

Selecció de personal

Sanz Sant Cugat li seleccionarà a la persona que millor s'adeqüi a les seves necessitats, fins i tot quan vostè necessiti d'una persona durant tot el dia al seu domicili. Estem especialitzats en la selecció de empleades de la llar, cangur mainaderes, atenció ancians, assistència domiciliària, classes a domicili, etc.

Classes a domicili

Sanz Sant Cugat imparteix classes de suport, cursos temàtics, intensius, idiomes, informàtica, preparació d'exàmens. Les classes són totalment individualitzades, impartides al domicili, dins d'un entorn còmode i receptiu per a l'alumne. Vostè pot decidir els horaris, amb total disponibilitat dels nostres professors.

Per qué escollir-nos?

Sanz Sad Sant Cugat és una empresa que treballa amb un objectiu únic i primordial per satisfer els requeriments que hi ha als serveis assistencials a domicili o sigui que estiguin destinats a la gent gran, discapacitats, a l’atenció dels nens o al servei domèstic. La seva missió actual és la gestió de recursos humans en els sectors de serveis personals, domèstics, així com l’adaptació de l’entorn a les persones que pateixen algún nivell de dependència.

15

Anys d'experiéncia